Meniu
Cos de cumparaturi

Despre Noi

INCREDERE IN PERFORMANTA


    Fondata in 2014, Ingenious Security-Systems are ca obiect principal de activitate distributia si instalarea de echipamente destinate sistemelor de siguranta si securitate electronica. Datorita unei orientari constante catre performanta, preocuparea pentru formarea unei piete locale la standarde inalte si indrumarea clientilor catre folosirea unor produse de calitate, Ingenious Security-Systems se bucura de un grad ridicat de credibilitate si recunostere.

    Misiunea noastra este de a investi permanent in modernizarea tuturor tehnologiilor folosite,  furnizarea de noi servicii si solutii sau imbunatatirea celor existente, oferind astfel clientilor nostri garantia unor produse care sa corespunda in totalitate celor mai exigente cerinte si asteptari.

    In cadrul companiei permanent sunt depuse eforturi pentru a investii toate resuresele de care dispunem cu scopul de a oferii servicii, produse si solutii pentru a asigura confortul , protectia si a satisface cerintele clientilor nostri.


            *Din partea - INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA - autorizatie pentru : Instalare si intretinerea  sistemelor si instalatiilor de semnalizare , alarmare si alertare in caz de incendiu .

             *In domeniul SISTEMELOR DE SECURITATE , va informam ca firma noastra a primit din partea Inspectoratului General al Politiei, sectia Directia Generala a Politiei de Ordine Publica, comform articolului 34 din Legea 333/2003 autorizatia privind desfasurarea de activitati de: - executie si intretinere pentru instalatii electronice de alarmare, document ce poarta numarul  T/5539 din 29.07.2020 .

             *Personalul firmei noastre este avizat individual pentru desfasurarea de astfel de activitati .