Sistem alarma antiefractie paradox cu 2 detectori NV5 -centrala 4 zone SP4000


  • Producător:Paradox
  • Model: KIT S4 2N-EXT
  • Disponibilitate: 1-3 zile

  • 899,00Lei


Opţiuni disponibile
Sistem alarma antiefractie paradox cu 2 detectori NV5 -centrala 4 zone SP4000

     Paradox Spectra SP4000 este o centrala alarma antiefractie, cu 4 zone cablate, ce suporta armarea StayD pe bus cu 4 fire. Extensibila pana la 32 de zone, cu 4 intrari de zone sau 8 prin dublare ATZ. Poate suporta 32 de zone wireless prin conectare la RX1, iar programarea se realizeaza cu ajutorul software-ului BabyWare.

     De asemenea, are 2 partitii, insa ramane la 1 daca se foloseste tastatura K636, si 32 de coduri de utilizator. Sursa de alimentatie de pe placa suporta pana la 1.1 A si 1 PGM pe placa, cu un total de 12 PGM-uri. Actualizarea firmware-ului se realizeaza utilizand InField. Carcasa metalica cu traf inclusa.

     Paradox K636 este o tastatura cablata, cu afisaj LED si 10 zone pe o singura partitie. Afisarea informatiilor privind starea sistemului si a zonelor este realizata prin aprinderea tastelor si a celor 2 LED-uri de sistem. Taste pentru armare/somn/partial/dezarmat si luminate pentru a indica starea partitiei. K636 dispune de 1 intrare pe zona, impreuna cu 8 butoane de functii cu apasare rapida si zone clopotel setabile independent. De asemenea, sunt 3 alarme de panica activabile de la tastatura, armare StayD si conectare la bus pe 4 fire. Compatibila cu gamele: E55, MG5000, MG5050 si Spectra SP.

     NV5-SB este un detector de miscare digital dual PIR din seria Envy de la Paradox cu suport de montaj. Detectorul incorporeaza o combinatie cilindrica/sferica hibrida: lentila de 1 inch cu segmente 3D Lodiff Fresnel generatia 3. Aceasta combinatie ofera cea mai buna detectie posibila pentru receptia de energie infrarosie pasiva, optimizata pentru fascicule indepartate (cilindrice) si medii/apropiate (sferice). NV5-SB detecteaza la viteza de 0.2 - 3 m/s, acoperind o distanta de detectie de pana la 10 m in unghi de 90° si detectie creep zone la 0.5 m de la perete. Optional, poate beneficia de imunitate la animalele de pana la 16 kg sau super creep zone (0.1 m de perete). Algoritmii si analiza digitala asigura performanta de detectie precisa, gestionat de Full Authority Digital Electronics Control (FADEC). In functie de mediu, detectorul poate fi configurat cu usurinta cu setarile unice de profil pre-programate (normal, moderat, rezistenta la animale, ridicat). Dispune de conversie digitala complet dinamica, de inalta rezolutie, algoritm de mare viteza, respingere digitala a interferentelor EMI/RFI si 5 niveluri de distanta digitala (via trimpot). De asemenea, integreaza un indicator de stare LED si tamper antisabotaj pentru deschiderea carcasei. Se alimenteaza la 10 - 15 Vdc si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -10°C si +50°C.

     Carcasa metalica mica cu transformator TRP 20/16/18 pentru sisteme de alarma, control acces, securitate etc. Aceasta este conceputa pentru a gazdui panouri de control optionale cu module suplimentare, controlere de acces cu module optionale, transmitatoare radio sau GSM cu module PSU optionale sau alte componente si dispozitive dedicate. Carcasa dispune de protectie anticoroziune, spatiu pentru un acumulator de 5 Ah si tamper la deschidere.

     PS 128 este o sirena de exterior stroboscopica cu putere acustica de 128 dB. Dispune de 2 intrari separate de comanda (ex. setare 2 sunete diferite pentru alarme pe partitii separate), comanda de service (inhibare sirena in mod service) si comanda suplimentare pentru flash. De asemenea, test dinamic al bateriei selectabil la 6 ore sau 24 ore, comanda universala (pozitiva sau negativa) si o iesire tip raport - in caz de difuzor defect, flash ars, acumulator descarcat, se activeaza o iesire care se poate cupla la o zona din centrala de alarma si transmite mai departe catre un dispecetat starea de avarie a sirenei. Carcasa dubla, din policarbonat si metal, protejeaza la taierea cablurilor si smulgere din perete. Accepta acumulator de 4 Ah/12 V sau 7Ah/12 V.


Kitul contine :

  • 1x Centrala alarma antiefractie Paradox SP4000
  • 1x Tastatura LED Paradox K636
  • 2x Detector de miscare digital dual PIR Paradox NV5
  • 1x Carcasa metalica cu transformator
  • 1x Sirena Exterior PS128

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.