Kit Complet de Securitate Dahua: 4 Camere HD 2MP & DVR Inteligent 4 Canale - Protecție Avansată 24/7


  • Producător:Dahua
  • Model: XVR5104HS + HFW1200T
  • Disponibilitate: În stoc

  • 1100,00LeiKit Complet de Securitate Dahua: 4 Camere HD 2MP & DVR Inteligent 4 Canale - Protecție Avansată 24/7

Kitul contine :

  • DVR Pentahibrid Dahua XVR5104HS-I3 5M-N, 4 canale 
  • 4x Camera supraveghere exterior carcasa metal Dahua HAC-HFW1200T-0280B, 2.8mm
  • Hard Disk Seagate , 1TB
  • Sursa alimentare separata pentru camere 12V-5Ah


     Sistem de supraveghere video complet de exterior de la Dahua. Acesta este format din 4x camere de supraveghere video Dahua HAC-HFW1200T (carcasa culoare neagra, rezolutie 2 Megapixeli - Full HD), infrarosu pentru vedere pe timp de noapte de pana la 30 metri si 1x DVR cu 4 canale video XVR5104HS-I3 (transmisie live pe internet si pe telefonul mobil), 1x HDD de 1 TB, 1x sursa de alimentare PS-Led5, menite sa iti protejeze casa sau afacerea. Camera este dotata cu Smart IR, fiind o tehnologie care asigura uniformitatea luminozitatii in modul B/W (black / White) in conditii de luminozitate scazuta. Aceasta functie de la Dahua ajusteaza intensitatea LED-urilor IR ale camerei pentru a compensa distanta unui obiect si impiedica supraexpunerea cand obiectul se indreapta spre camera.

     XVR5104HS-I3 este un DVR XVR stand alone Pentabrid cu 4 canale de inregistrare de la Dahua. Acesta suporta tehnologiile AHD, HD-CVI, HD-TVI, IP si Analog (CVBS) pentru a se integra usor cu cele mai populare formate de inregistrare video, oferind o solutie accesibila cu optiuni cat mai flexibile. Rezolutia maxima de inregistrare este 5 MP.

     XVR5104HS-I3 are o capacitate de stocare a datelor de pana la 6 TB utilizand un HDD de tip SATA si ofera modalitatea de backup prin USB sau direct prin intermediul retelei de internet. Poti accesa camerele live de oriunde ai fi, prin simpla conectare a smartphone-ului (Android, iOS) cu XVR-ul Dahua, folosind aplicatia DMSS.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.