Tehnologia Dahua HDCVI a fost liderul dezvoltarii industriei HD-over-coax de la prima lansare din 2012. Cu misiunea de a "oferii o societate mai sigura si o viata mai inteligenta " , Dahua a fost activa in continuu oferind mai multe oportunitati clientilor, precum si imbunatatirea serviciilor sale in inovatie si progrese tehnologice. În 2019, Dahua dezvăluie o nouă tehnologie HDCVI 6.0 cu valori de bază, inclusiv 4K în timp real, AI îmbunătățit, codificare AI și convorbire bidirecțională, obținând „claritate, abundență și înțelegere” în monitorizare.

Tehnologii de bază

Codificare AI
Pe măsură ce videoclipurile se îndreaptă spre definiție înaltă, formatele de codificare video s-au dezvoltat și din H.264 și H.265, care pot economisi mai mult spațiu de stocare, dar în detrimentul pierderii calității imaginii. Codificarea HDCVI 6.0 AI pune accent pe om și vehicul în timp ce codifică, ceea ce garantează calitatea imaginii țintei. Codificarea AI bazată pe CBR are nevoie doar de 50% din lățimea de bandă și costurile de stocare în comparație cu H.265.AI îmbunătățit
Adoptând un cip AI independent și un algoritm avansat de învățare profundă, HDCVI 6.0 permite recunoașterea precisă a omului și vehiculului pentru o alarmă precisă și o căutare rapidă a țintelor, facilitând utilizatorilor să se concentreze asupra amenințărilor reale, îmbunătățind eficiența analizei video și reducând astfel semnificativ costurile forței de muncă. . HDCVI 6.0 AI îmbunătățit garantează acuratețea alarmelor, cu o rată de alarmă falsă sub 2%. HDCVI 6.0 acceptă, de asemenea, funcții AI, inclusiv SMD Plus, protecție perimetrală, recunoaștere facială și căutare metadate.


• 4K în timp real
Chipset-ul auto-dezvoltat Dahua realizează o transmisie 4K supra-coaxială în timp real, lider în industrie. Ieșirea video a camerei 4K @ 25 / 30fps restabilește mai bine scena de monitorizare cu o claritate superioară și o experiență vizuală fluentă. Și camera 4K în timp real acceptă rata de cadru de ieșire video autoadaptativă pentru a adapta atât 4K XVR-urile noi cât și cele anterioare.


• Conversație bidirecțională
Discuția bidirecțională HDCVI este o tehnologie unică și lider în industria HD-over-Coax. Realizează intercomunicarea între centrul de monitorizare și locul monitorizat în sistemul de supraveghere video. Este capabil să transmită informații vocale instantaneu și să primească feedback în același timp. De asemenea, înregistrarea conține dovezi audio din ambele părți. HDCVI acceptă sunet de calitate difuzată, cu peste 20 dB SNR și o gamă de colectare audio de 5 metri.