Meniu
Cos de cumparaturi

Blog RSS Feed

04 apr. Dahua Full-color 2.0 Camera
0 130
Prezentare generala:    Cu îmbunătățiri constante ale software-ului și hardware-ului, noua generație de tehnologie full-color este acum echipată cu structură cu senzori duali și optimizare software. Poate scoate imagini color de înaltă calitate chiar..
03 apr. Viteza si Inovatie -Noile Motoare Turbo pentru Portile Glisante
Shop 0 134
    Motor nou pentru porti culisante de pana la 600 -->1200 kg cu 24 VDC, echipat cu alimentare cu comutare (115/230 VAC). Unitate de control integrată în partea superioară a motorului și echipată cu encoder virtual care permite gestionarea excelentă..
18 mai ColorVu & AcuSense
Shop 0 183
Întunericul oferă acoperire pentru furt, infracțiuni și alte crime.Când utilizați o cameră convențională, cu iluminare infraroșu, pentru monitorizarea nocturnă, persoanele, vehiculele sau alte obiecte importante sunt neclare și se amestecă pe fundal,..
16 mai Dahua lanseaza HDCVI 6.0 Plus !
Shop 0 180
    Tehnologia Dahua HDCVI a fost liderul dezvoltarii industriei HD-over-coax de la prima lansare din 2012. Cu misiunea de a "oferii o societate mai sigura si o viata mai inteligenta " , Dahua a fost activa in continuu oferind mai multe oportunitati ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)