Despre Noi  • Flexibilitate

Fiecare beneficiar este unic.Consideram ca flexibilitatea procedurilor intr-o companie este foarte importanta, la fel si calitatea serviciilor oferite.

  • Profesionalism

Fiecare activitate din cadrul companiei noastre este bine structurata, avand la baza personal cu calitati conturate prin studiu si dorinta de a evolua.

  • Solutii Tehnice

Echipa noastra va sta la dispozitie cu solutii si propuneri sigure in vederea finalizarii proiectelor dumneavoastra in cele mai bune conditii.

  • Suport Tehnic

Cunostinte solide si experienta acumulata in peste 9 ani de activitate, va ofera garantia solutionarii problemelor intr-un timp scurt si prin mijloace transparente.


Fondata in 2014, Ingenious Security-Systems are ca obiect principal de activitate distributia si instalarea de echipamente destinate sistemelor de siguranta si securitate electronica. Datorita unei orientari constante catre performanta, preocuparea pentru formarea unei piete locale la standarde inalte si indrumarea clientilor catre folosirea unor produse de calitate, Ingenious Security-Systems se bucura de un grad ridicat de credibilitate si recunostere.

    Misiunea noastra este de a investi permanent in modernizarea tuturor tehnologiilor folosite,  furnizarea de noi servicii si solutii sau imbunatatirea celor existente, oferind astfel clientilor nostri garantia unor produse care sa corespunda in totalitate celor mai exigente cerinte si asteptari.

    In cadrul companiei permanent sunt depuse eforturi pentru a investii toate resuresele de care dispunem cu scopul de a oferii servicii, produse si solutii pentru a asigura confortul , protectia si a satisface cerintele clientilor nostri.

            *Din partea - INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA - autorizatie pentru : Instalare, proiectare si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare , alarmare si alertare in caz de incendiu .

             *In domeniul SISTEMELOR DE SECURITATE , va informam ca firma noastra a primit din partea Inspectoratului General al Politiei, sectia Directia Generala a Politiei de Ordine Publica, comform articolului 34 din Legea 333/2003 autorizatia privind desfasurarea de activitati de: - executie si intretinere pentru instalatii electronice de alarmare, document ce poarta numarul  T/5539 din 29.07.2020 .

             *Personalul firmei noastre este avizat individual pentru desfasurarea de astfel de activitati .