Meniu
Cos de cumparaturi

Hard Disk-uri

Alegerea inteligenta pentru supraveghereWD Purple ofera tehnologia AllFRame pentru a va oferi increderea premium atunci cand instalati sistemul de securitate. WD Purple este realizat pentru 24/7, sisteme de securitate de inalta definitie care folosesc folosesc pana la opt unitati hard si pana la 32 de camere.WD Purple a fost testat pentru a fi compatibil cu o gama larga de sisteme de securitate. Aceste unitati sunt concepute pentru a inlocui hard-urile standard care nu sunt destinate unei s..
Hard disk 2TB - Western Digital PURPLE Hard disk 2TB - Western Digital PURPLE
In stoc furnizor 1-3 zile
Alegerea inteligenta pentru supraveghereWD Purple ofera tehnologia AllFRame pentru a va oferi increderea premium atunci cand instalati sistemul de securitate. WD Purple este realizat pentru 24/7, sisteme de securitate de inalta definitie care folosesc folosesc pana la opt unitati hard si pana la 32 de camere.WD Purple a fost testat pentru a fi compatibil cu o gama larga de sisteme de securitate. Aceste unitati sunt concepute pentru a inlocui hard-urile standard care nu sunt d..
Observa mai mult. Stocheaza mai mult.Optimizat pentru DVR-uri și NVR-uri, drive-urile de supraveghere Skyhawk ™ sunt reglate pentru incărcări de lucru 24 x 7 cu capacităti de pană la 10 TB. Echipat cu firmware-ul ImagePerfect ™, Skyhawk ajută la reducerea downtime-ului, având un volum de încărcare de 3x față de o unitate desktop și este gata pentru a înregistra pană la 90% din timp susținând simultan pană la 64 de camere HD. SkyHawk vegheazaPana la 10 TB sau 2000+ ore de video HD - Poate su..
Observa mai mult. Stocheaza mai mult.Optimizat pentru DVR-uri și NVR-uri, drive-urile de supraveghere Skyhawk ™ sunt reglate pentru incărcări de lucru 24 x 7 cu capacităti de pană la 10 TB. Echipat cu firmware-ul ImagePerfect ™, Skyhawk ajută la reducerea downtime-ului, având un volum de încărcare de 3x față de o unitate desktop și este gata pentru a înregistra pană la 90% din timp susținând simultan pană la 64 de camere HD.SkyHawk vegheazaPana la 10 TB sau 2000+ ore de video HD - Poate susține ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)